min hund 2

Hej EeWee! Din fråga om jag har drömt om indianer… Ja jag dras oerhört mycket till indianer och lyssnar hellre på indianmusik och panflöjt. Jag har en skiva med en massa bra låtar på men en favorit är "yana-hana" … Varför vet jag inte…gör du ? Jag har ett par frågor till : 1. Jag är starkt dragen åt det militära men inte pga vapnen utan för att jag vill försvara min familj och hjälpa samhället under svåra påfrestningar som ex Gudrun, Per , översvämningar ,eftersök på försvunna och vilsegågna personer… jag har nog alltid varit dragen åt det hållet. Jag är nog mer som en navajo-krigare om du vet vad jag menar. 2. Om du möjligtvis kunde så får du mer än gärna ta reda på hur det kan komma sig att jag är född med enbart hörselskada då min mor fick sjukdomen "röda hund" och denna sjukdom brukade föra med sig ett antal följdsjukdomar. Jag har aldrig haft någgra sådan så jag är nog lyckligt lottad som enbart föddes med hörselskada eller kan det bero på nåt annat ? Hur som helst indianer intresserar mig väldigt mycket men jag stöter på flera olika indianer men jag förstår nog inte riktigt deras budskap. med hälsningar från ljuset /Denny

Hej! Att jag frågade dig om indianer är delvis för att du har flera indianer vid din sida som "stöd" i detta liv,mer än som vägledare/guide.Du har levt ett liv bland indianer som en ung indian som dog av den vita mannens eldvapen.Jag kan uppleva lite oklarhet då jag känner att flera av dina liv har kretsat i nordamerika,alaska,colorado antingen som indian och då du varit med om fruktansvärda slag mot "den vite mannen",sett mycket död,förstörelse,utrotning av ditt folk. Men jag ser också att du levt liv som den vite mannen! som ska utrota svartfötter.Alltså motsatsen.Även som enstöring i samklang med vargar i naturen(jag nämnde sist)då du var neutral och undvek männikor oavsett sort. Jag känner att det handlar om att du ska lära dig hur sanning och rättvisa kan upplevas från olika håll.Men närmast står du inidianerna och dessa följer med dig än idag.Jag har inte så mycket kunskap om indianer men om du läser om dem så kommer du nog känna vilken tillhörighet du har. Dessa bär röda fjädrar.De använde rött och svart i sina färger,målningar i ansiktet.De sjöng mycket och använde sången i ritualer för lycka,strid,välgång osv. Jag tror det är detta du "minns" och känner dragning till.Tänk på vad musiken handlar om.Är det en hyllningsång?offer?kamp? Med tanke på all erfarenhet du har inom stridigheter och katastrofer från dina senaste liv så tycker jag inte är konstigt att du dras till liknande i detta liv. Det är helt enkelt en fortsättning på det som är ditt livstema: Rättvisa åt andra.Du är en "krigare" för sanning,rättvisa och upprättelse. Därför dras du tex till millitärdiciplin och med inriktning katastrofberedskap.Du har erfarenhet och psyke och styrka för detta.(från tidigare liv) Som svar på din fråga 2.Dels beror din hörselnedsättning på "den vite mannens eldvapen" som kom nära ditt huvud och då i det livet gjorde dig döv på ena örat.Men det är inte meningen att du ska drabbas av följdsjukdommar pga din mammas röda hund.Det som kan finnas är att du är i vissa lägen mer infektionskänslig än andra men för det kan du använda förebyggande atioxidanter.Vilket du kan tänka på när du befinner dig utomlands vid hög bakterieflora vid tex katastrofer som skett. Jag tror på en framtid för dig inom katastrofberedskap där du tex använder hund för att spåra efter tex jordbävning.Du har en indian vid din sida som är spårare.Det var han som gömde sig då du frågade vem som iakttog dig.Nu får du fundera på det jag skrivit och höra av dig om det är något som är oklart! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *