Min katt

hej! En kväll för två veckor sedan var jag ensam med min katt Nisse. Jag är som vanligt livrädd när jag är ensam hemma, men den här gången hjälpte det iallafall lite eftersom Nisse var med mig. Jag satt och åt kvällsfika jusst innan jag skulle lägga mig. När jag plötsligt märkte att Nisse jätte sakta började gå mot min lampa som jag fick av min mamma i födelsedagspresent. Det var så underligt eftersom min mamma dog för inte mindre än ett halvår sedan. Kan det vara så att mamma har kommit hem för att se att jag har det bra och att Nisse såg mamma stog vid lampan? Vänliga hälsningar Mia.

Hej! Visst kan det vara så, men skulle nog inte tro detta. Oftast reagerar katter genom att håret reser på sig osv. Men som sagt, ska inte utesluta något. Att din mamma kommer och ser hur du har det är jag dock ganska så säker på!<br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *