Min katt uppför sig konsitgt

Satt en gång ensam på nedervåningen då min bror satt uppe. Satt och tittade på tv och min katt satt på min mage. Helt plötsligt så reser katten sig upp och fräser och morrar. Jag undrade vad det var så jag kollade . men såg inget. tog uppp katten i famnen och gick åt det hållet han fräste åt. då gjorde han motstånd och började sprattla för han ville loss. han ville alltså inte dit. Jag undrar vad det kan bero på. Minns ej riktigt om min Farmor nydligen dött. kan det bero på det ?

Just djur sägs vara mycket känsliga för "andra sidan" och spökfenomen. Man hör ofta hur just katter samt hundar plötsligt börjar titta rakt ut i luften på något (vilket vi inte kan se). Ta kontakt med något medium är mitt tips om detta sker ofta. På www.kvaser.net finns 2 duktiga personer som säkert kan hjälpa dig!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *