Min kompis döda farfar tog farväl.

Satt på msn och pratade med min bästa vän när jag helt plötsligt förstod att det var nått som hade hänt. Hon berättade då att hennes farfar hade gått bort natten innan, och att hon inte hann säga farväl. Ett par dagar senare pratade jag med henne igen över msn då hon helt plötsligt utbrast med att något kusligt hade hänt henne. Jag undrade då nyfiket vad som hade hänt, då jag är mycket intresserad av spöken och det övernaturliga då jag själv har varit med om en hel del själv. Iaf.. Hon berättade att hon och hennes pojkvän låg och sov en natt då hon plötsligt vaknade utav att hon började frysa kraftigt, och att hon sedan efter ett tag kände sin farfars lukt och närvaro just intill henne. Men att efter ett tag försvann och var som om inget hade hänt. Hennes farfar kom tillbaka och tog farväl av sitt barnbarn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *