Vad vill hon säga till mig?

Flyttade in i ett hus för ungefär 6 år sen med min mamma, hennes man och en av mina systrar. Under första veckan vi flyttade in satt jag ensam inne i huset då dom andra var ute och höll på och å ordning på gården då den såg hemsk ut då vi flytta.. Där jag satt i min ensamhet hörde jag tre hårda steg ovanför mig, och jag visste att jag var ensam inne.. Då började jag få tankarna över att det bodde någon här mer än vi. Nästan varje natten en tid framöver efter att jag insåg att vi hade 'inneboende' så hörde jag en flickas röst just intill mitt öra, natt efter natt.. Detta slutade efter ett tag men kommer upp lite nu och då. En annan sak som hände i huset var när jag såg och hörde anden. Jag och en kompis filmade för nått år sen för att se om vi kunde se något. Vi såg en massa orbs i mitt rum men ingen annanstans.. vilket skrämde mig lite, men inte värst mycket. Efter ett tag filmade vi trappan och såg en vit skepnad som kom från mitt rum och gick ner i trappan. Och där hade vi det bästa beviset vi fått på 6 år. Senare filmade vi en av toaletterna, vi hörde inget Irl, men när vi kollade igenom filmen hörde vi skrapljud nere i trappan. Vi kom fram till att det måste ha varit skepnaden som vi såg innan som gick ner för trappan, då det bara var vi två hemma.. Detta är bara några saker som jag varit med om.. Finns en massa andra saker, men orkar inte skriva ner dom. En sak som jag kan säga är att jag 'ser' saker innan dom händer. Ser vinklar som jag redan sett förut. Såg en vinkel på min gamla skola som jag redan sett (i drömmar). Men då vare ju de oxå.. Det hände första året jag gick på skolan, och jag hade sett just den vinkeln ett par år innan vi flyttade hit..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *