Min konstiga dröm.

Jag drömde om ett gammalt hus som har en lada som tillhör gården. Huset var ganska litet och den är i mörk grå färg och har ganska många fönster som är små. Jag hade aldrig sett huset innan men när jag skulle åka till min mormor så åkte vi förbi det huset och då sa jag till min mamma att jag hade drömt om det dära huset. Min mamma trodde bara att jag inbillade mig om att det var just precis det huset. Är huset hemsökt eller är det något annat med det huset? M.v.h Malin

Hej Malin! Min första reaktion är att du på något sätt förknippas med huset inte att du har bott där men du känner någon som har gjort det- i ett tidigare liv skulle jag tro. Svårt att se mer men om du skrivet till mig igen om ett par dagar och skickar denna fråga samtidigt kanske din "bekant" kommer fram på ett annat sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *