Min lägenhet.

Hej! Måste bara få fråga om du möjligen kan tala om för mig hur det ska bli här hemma. Jag har ju funnit min dröm lägenhet som jag sagt innan men här är extremt dragit o kallt o jag har påpekat det flera gånger för min hyresvärd men de tar mig inte på allvar, allra minst vaktmästaren för det märks att han tycker att jag är en "gnällkärring" men jag mår väldigt dåligt av drag. Du har sagt innan att så småningom så kommer den nya mannen i mitt liv att flytta in hit men när det är som det är så vet jag inte om jag kan bo kvar här fast jag har fått det bostadsanpassat o jag vill inte flytta igentligen för det är en jätte mysig lägenhet. Så kortfattat så är min fråga, blir det någon ordning här eller kommer jag att flytta? TAck på förhand. Kram Annelie

Hej Annelie! Du kommer inte att flytta du bör kontakta någon om detta för att få något gjort tyvärr men ge dig inte! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *