Min lägenhet….

Hej!!! Tack för en bra sida, ställde en fråga för ett tag sedan, men kan inte hitta svaret, så jag omformulerar den, Jag bor numera på Nordirland sedan 4 år, min pojkvänns pappa gick bort när han var 17år, vi har lite fenomen i huset, tex blinkande lampor, vattenkranar som rinner.. jag brukar ofta säga till dem att sluta annars så lägger jag ut salt, det blir då lugnt igen ett tag, vi har även 2 katter som blir lite tokiga ibland, jag är själv "känslig" och kann känna saker, förnekar ofta detta men ibland ser jag min katt som jag hade hemma, vi hade ett speciellt band hon var min lilla häxkatt, svart och vit med gröna ögon, och gick alltid efter mig, tråkigt nog blev hon ihjäl slagen av mitt ex, har hon det bra nu?, jag tänker mycket på henne, och är det min pojkvänns pappa som kommer och hälsar på? jag tror att vi har en portal hemma för nere i hallen är det alltid kallt medans i resten av huset är det varmt? Tack för svar Kram Wicky

Hej Wicky! Din förra fråga kan ha försvunnit under servicekraschen vi hade för ett par veckor sedan.Det är lite rörigt bland alla obesvarade frågor och vi försöker reda ut och hinna med så gott det går i mån av tid. Jag börjar med att svara om din katt som var lite speciell då denne var av den sorten att vara väldigt "öppen" för den andliga världen.Hon kunde även varna dig när du skulle vara uppmärksam.Hon har valt att vara både på andra sidan och ibland vid din sida.Hon är en liten budbärare mellan dig och den andliga världen.(jag tror inte jag behöver förklara mig mer där utan att du förstår) Detta att "hota med att lägga salt" är mer ett tecken på att du får besök av olika anhöriga avlidna eller sådana som hör till familjen och som lyssnar när du säjer ifrån.Deras mening är ju inte att skrämmas eller vara tillbesvär utan genom sin närvaro visa att "livet fortsätter efter döden".Jag kan inte säja att det är den eller den anden som gör besök här och nu,men jag kan uppfatta att du får besök av andar som bär energispår som tillhör din släktlinje. Vidare undrar du om du har en portal nere i hallen.Njaee…jag är inte helt övertygad om det.Däremot uppfattar jag energier som påminner om naturväsen som verkar tillhöra ett "gäng"(eller hur jag ska förklara det)som har till uppgift att vaka över erat hus och hela området.Sten verkar vara deras uppgift att vaka över. Kan det vara dem du känner av? De verkar iallfall vara vänligt sinnade mot människan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *