Min lägenhet.

Jag tycker att det händer så mycket konstiga saker i min lägenhet. Bland annat så rivs tapeter från väggen i sovrummet. Vem sysslar med sånt? Längst uppe under taket.Det irriterar mig mest.Det har pågått sedan jag flyttade in för 1.5 år sedan.Det var ett långt uppehåll men nu har det börjat igen. Går det att förklara? Anita

Hej Anita! Det lustiga är att jag inte kan uppfatta några energier hos dig som skulle ägna sig åt sådan aktivitet du beskriver. Men samtidigt är jag inte heller så övetygad om det är så lungt som det visar sig.Jag får tvetydiga känslor. Har du prövat med att be ett medium komma hem till dig och syna alla vrår i sömmarna för att se om det finns något där som är bra på att gömma sig? Jag har nämligen lärt mig att vissa andeväsen kan gömma sig när man länkar för att undvika att bli sedda och sedan när man är på plats för att besöka platsen är det "full aktivitet". Något säjer mig att det kan vara så i ditt fall. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *