Min lägenhet.

HEJ EeWee Det händer att lampor tänds och släcks i min lägenhet,och ibland känner jag mig iaktagen. Jag har även fotograferat en orb i vardagsrummet, kan du se några energier och i så fall vem det är. Jag har tänkt på min andliga guid och bad om ett tecken, så kan det vara min guid som visar sig. (Får du fram något namn) TACK på förhand EeWEE

Hej Jonas! Det är en nära avliden anhörig till dig som vill visa att allt är bra.Det är en man som stått dig väldigt nära och jag uppfattar honom som en familjemedlem till dig pga signaturen. Denna man vill genom att påverka electricitetn visa dig att han finns där även om han är på andra sidan. Min guide säjer att du frågat om denna person tidigare men jag kan inte hitta en sådan fråga?… Tyvärr får jag inget namn på denna man. Det är alltså inte din guide som visar sig eller försöker få kontakt med dig. Om du vet vem personen är(misstänker)vem jag menar kan du tända ett vitt ljus och om du har ett fotografi,ställa fram det och be denna närvaro visa sig tydligare för dig och bekräfta att det är rätt person som du tänker på kanske genom att påverka just electriciteten. Genom detta visar du också att du vet vem det är som besöker dig. Återkom gärna om något är oklart så ska jag se om det går att vara tydligare. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *