Min lillebrors rum

Hej Min lillebror har ett rum här hemma där det har "hänt" en del, med "hänt" menar jag att min äldsta syster har sett två gubbar där inne som bar gamla kläder. Dessutom har min näst äldsta syster upplevt en del där inne! Det var dock många år sedan allt det där ägde rum. Fast igår kväll satt min syster i vardagsrummet och såg på tv, i ögonvrån såg hon hur något svart passerade dörröppningen väldigt snabbt. Hon blev skraj så hon gick och la sig. Jag har alltid undrat vilka som finns här hemma, skulle vara väldigt intressant att få veta det om du mot förmodan känner av det. Jag vet själv att det inte är något att vara rädd för, men ändå så är man rädd på något vis. Hoppas på svar! Kram / Madde

Hej Madde! Känns inte som om de är bundna till huset. Går det någon stig vid ert hus eller har det funnits en mindre väg i husets närhet? De som gått på vägen går där nu åxo de har inte släppt den vanan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *