Min lycko Talisman

Hej! För ett tag sedan köpte jag en liten lycko bringare av en dam på en mässa jag gjorde som hon sa med hur jag skulle ladda den innan jag önskade mig. Jag vill så gärna jobba på förlossningen och önskade det. Nu är den borta jag hittar den inte och är helt desperat. Jag frågade min pendel om jag skulle göra en egen och fick till svar ja. Vad tror du? kommer jag jobba på en förlossningsklinik som jag så önskar? Ska jag göra en egen talisman? Jag är inte så bra på detta men gör så gott jag kan. Jag har funnit mitt namn och jag har funnit min stav….

Hej! Gör din egen talisman på det sätt du känner är rätt- finns inget rätt eller fel! Den andra talismanen kommer fram när det är dax. Du ser ut att jobba med barn så tro på det och du ska se att du får jobb där du vill! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *