Min mamma.

Hejsan! Min mamma vet att jag håller till här. Och hon är lite orolig. Så hon undrade om jag kunde fråga en sak- Om henne. Hon undrar vad det kommer bli av med hennes liv. Om hon kommer att träffa någon och om hon kommer att vara lycklig. Detta som kommer nu bad min mamma mig inte att skriva men jag gör det, Jag undrar när hon kommer att dö. Hur gammal kommer hon att vara? Tacksam för svar!Kram!

Hej! Jag svarar inte på frågor om döden då det blir fel men hon har mycket kvar att göra så du behöver inte vara orolig! Hon har det slitigt många gånger men hon kommer att finna en vän som finns för henne och detta kan komma redan nu till sommaren. Det blir bättre ekonomiskt men inte så att ni vinner miljoner men ni kan unna er lite mer än förr så att säga. Hälsa din mamma att det blir ljusare för henne och även om hon inte tror mig så ska hon tro på sig själv och se sitt liv bli ljusare. Vänd det negativa mot det ljusa och positiva! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *