Min mor

Hej Evy! Det är så att för några år sedan så gick min mor och far isär. Jag bor just nu med min pappa och lillasyster. Innan mamma flyttade så bodde vi i ett hus, som jag saknar så himla mycket! Jag har så väldigt många minnen där, jag växte upp där! ALLT var där borta.. Nu bor vi inne i stan och en annan familj har flyttat in i vårat gamla hus.. Har åkt förbi det en gång och tittat lite om dom gjort några drastiska förändringar, mycket är förändrat, på så kort tid.. Det är inte bara huset jag saknar utan hela området, en underbar plats att bo på.. Min undran är ju då, finns det någon/något som är kvar i huset? Från oss alltså? Tar dom hand om huset bra och ordentligt? Haha! Åhh vad jag saknar stället, är faktiskt väldigt ledsen över att vi var tvungna att sälja, då ingen ville det.. Men vi hade inte pengar till det då mamma flyttade.. Kram Hanna!

Hej Hanna! De är kvar i huset de ser till att allt är som det ska. De som bor där känner av de andar som finns och de tar hand om både hus och andar.:) Kram Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *