Min mormor

Hej fina Eva-Lena! Vill börja med att ge dig tiotusen röda rosor för allt du gör åt oss genom Frågespalten! Tack!! Jag har en fråga angående min mormor som gick bort hösten 2006. Hon hette Anna-Greta och var gift med min morfar som hette Knut (han gick bort våren 2007). Jag stod min mormor och morfar väldigt nära, brukade spendera mycket tid tillsammans med dem, sova över ofta och prata mycket i telefon med mormor när jag blev sjuk. Jag var inlagd på barnpsyk i mina tidiga tonår, och mormor ringde mig varje kväll. Jag undrar om hon är min guide nu? Saknar dem så mycket, båda två. Kommer de och ser till mig ibland? Skulle så gärna vilja visa dem alla framsteg som jag har gjort, men jag har en känsla av att de redan vet om dem. Och att de är stolta över mig. Men som sagt, min fråga är om mormor Anna-Greta har valt att bli min guide eller om hon "bara" finns vid min sida? Mycket tacksam för svar! Stora, varma, ljusa kramar till dig, vackra människa! /Anna

Hej Anna och tack för rosorna och de härliga kramarna! Behöver dem mer än någonsin just nu så tack igen! Du stod väldigt nära dem och det jag ser är din morfar i en lummig, vacker sommarträdgård med otroligt mycket blommor,färger, fjärilar, bin osv osv. En lummig trädgård med ordnat kaos så att säga! De står bägge vid din sida och de delar på sitt ansvar vad gäller guidning till dig. Du har kanske känt av dem när du sovit-vaknat till- då din mormor sitter på en stol vid din säng och din morfar står bakom henne och de vakar över dig dag som natt. De ser dina framsteg och de är med dig hela vägen även när du känner dig nere och less. Fråga dem och du får svar! Tack än en gång för rosorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *