Min mormors sista ord

Hej! För några år sedan gick min mormor bort. Jag tror att det var dagen efter hon dog så satt jag ensam i mitt rum och fixade med något. Helt plötsligt hörde jag min mormors röst säga "Maria, är du ledsen?" Utan att bli det minsta rädd, förvånad eller misstänksam svarade jag lungt på hennes fråga som om det vore helt naturligt. Det var inte förrän efteråt som jag förstod vad som nyss hade skett. "Det där kan inte vara sant, det kan väl inte ha varit mormor?" tänkte jag. Jag är helt säker på vad jag hörde och jag har funderat på det sen det hände. Var det jag som inbillade mig, eller kan det ha varit mormor som ville prata med mig en sista gång? Tacksam för svar! 🙂

Hej! Du inbillade dig inte, det var din mormor som pratade med dig. Du kan prata med henne högt eller i tankarna och hon hör dig. Hon vill inte se dig ledsen då hon blir ledsen. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *