Min nya stuga

Jag har nyligen köpt en gul liten sommarstuga i östra Jämtland. På tomten står också ett antal byggnader, bl.a ett rött uthus och en liten sovstuga. Av olika orsaker har jag inte varit mycket i stugan hittills. Då jag varit där har det känts som om jag inte varit välkommen. Kan det vara stugans tidigare ägare som inte gillar att en främling tagit över "hans" egendom? Tack för all hjälp du ger oss "frågvisa". Jag vill tillönska dig en fortsatt skön sommar.

Hej! Den lilla sovstugan känns privat och det är förra ägaren som inte vill ha en massa främmande rännande där! Gå in i stugan och säg till honom att det är du som bor där nu och att det är dax för honom att gå över bron till andra sidan. Hans vänner och föräldrar väntar på honom där. Hör av dig om du behöver hjälp. Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *