Min pappa

Min pappa dog för en vecka sedan.Var hos honom när han dog.två dagar efter vakna jag på morgonen och kände som min pappa tala till mig,Han ville att jag skulle som hjälpa honom över på andra sidan.Kan säga att på helgen kännde jag mig illa till mods hela den helgen,Men är ändå lite synsk så jag prata med min mamma som också är död och bad henne hjälpa så pappa ändå fick komma dit han hör hemma.När jag då i mina tankar prata med henne så fick jag den kännslan och såg framför mig lite otäcka bilder men även fina bilder så när allt var över så försvann min hemska kännsla .Var det så ändå att när han dog så var det svårt för honom.Kram och tack för alla svar du givit mig

Hej! Jag beklagar din sorg men måste ge dig en kram och beundra din styrka! Trots din sorg hjälpte du honom över vilket är otroligt starkt gjort av dig! I många fall hade några säkert vägrat honom denna hjälp av lite egoistiska skäl men inte du.. Det var lite jobbigt för honom att gå över då han inte tyckte han var redo för det men han har gått över och finns hos de sina på andra sidan och jag tror han kommer till dig ganska snart igen om han inte redan besökt dig. Skickar värme och ljus till dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *