min pappa

Hej jag är en tjej som är 40 år i år och jag minste min pappa för ca 2år nu i julas. Nu undra jag en sak.Hur är det med min pappa vill han siga något till sin änka eller? För det har hänt två saker nu på 2månader och hon har frågat han men han har inte svarat om man siger så. Först gällde det en kamera som vad hans som hon flyttade från hans sida av sängen till sin och då fick hon två rap över sinna ben och då sa hon att min dotter allså hans barn-barn skulle få den och sen satt hon till baka den på hans plats igen och då blev det lungt med kameran. sen nu så håller hon på att sticka barn kläder till min son som han ska få när han få egena barn en gång i tiden och när hon gjorde ett klädersplag så kännde hon att det blev kallt bakom henne och sa då till min pappa att hans barnbarn skulle få det och då blev det bra igen. Så nu undra jag vad är det med han vad vill han ha sakt om kamran och kläderna och minna barn allså hans barn barn? Tycker han inte om oss mer eller Har vi gjort han något.Jag blir orolig. Hoppas du kan svara. Jag skulle bli jätte glad om du svara.Tack i förhand kram en orolig tjej mamma och dotter. J ps en bra sida

Hej J! Han är inte redo att släppa sin kamera än så låt den stå ett tag till han säger till när han är redo.. Han är glad över sina barnbarn och vill dem inget illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *