Min pappa

Hej. Undrar om du kan säga något om min pappa? Nästa varje gång vi träffas numera så blir vi osams o det lider vi alla av inte minst min mamma. På den sista tiden har han blivit en sur o gnällig gammal gubbe som bara klagar på allt o alla o inte minst om hur jobbigt det är med mamma som ingenting kan själv längre enl honom. Jag ställer upp o både städar o lagar mat åt dem o hjälper till med katten men vad jag än gör så är det inte tillräckligt. Känner att jag inte orkar så mkt mer nu, har ett eget hem att sköta också o att vi mår dåligt psykiskt har han ingen förståelse för utan vi är bara gnälliga o överdriver. Snälla kan du säga om det kommer att bli bättre eller kommer det att skära sig totalt mellan oss?? Kram 🙁

Hej! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Hur har ni det nu mellan er? Är han fortfarande sur och otacksam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *