Min pojkvän

Hej! jag har en fråga angående min pojkvän vi har varit ihop i snart 8 år och bor tillsammans sedan 6 år. Jag älskar honom över allt annat men han dricker alkohol väldigt ofta och gillar att festa, det börjar bli jobbigt för mig eftersom att jag har börjat lessna lite grann på att festa och då när han festar så sitter jag ofta hemma själv och gråter i min ensamhet. Vet du om han har alkoholproblem? och har han det så kan jag hjälpa honom på något vis i såfall? Tacksam för svar. Mvh Madde

Hej Madde! Han har svårt att släppa festandet då det får honom att känna sig yngre. Han är lite rädd för att åldras men det känns som om han kommer ur det. Istället för att sitta hemma och gråta- gör något själv med dina vänner, ha en hobby gör något du mår bra av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *