Min son

Måste bara få fråga om du kan förutspå hur det kommer att gå för min son. Han har inte haft någon lätt uppväxt sviken o mobbad o aldrig någon riktig vän. Han går i gymnasiet nu o inte ens där har han lyckats få några riktiga vänner. Han är av förklarliga själ misstänksam o reserverad men han är så genom snäll fast väldigt osäker. Jag som mamma lider ju naturligtvis av att se honom ledsen o nedstämd o vill ju inget hellre än att han ska må riktigt bra. Han har träffat en jätte go tjej som jag tror (o hoppas) ska utvecklas till mer än vänskap men förnuftiga som de är så skyndar de långsamt. Men en riktig kill kompis behöver han så jag bara undra när får han det?? Själv hann jag bli vuxen innan jag fick en riktig tjej kompis o tyvärr så verkar det som om han inte heller får någon än. Ska jag be honom maila själv till dig för att ev kunna be sin guide om hjälp eller vad har du för råd att ge?? Stort tack på förhand! Kram

Hej! Vill han så får han gärna maila mig! Jag förstår att du är orolig vilken mamma är inte det på gott och ont!? Han kommer att komma långt i sitt liv och det blir han som tar hand om dig och oroar sig för dig:) Han kommer att få vänner och de kommer för att stanna och när han blir "något" kommer han ihåg de riktiga vännerna och kan skilja dem från dem som bara vill glida på hans framgång. Du behöver inte oroa dig då det kommer att gå fantastiskt bra med framtiden och med tjejen- hon verkar åxo vara något extra som din son är. Ta det lugnt och du ska se att det blir förändringar till det positiva! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *