Min vän

Jag hade en vän, Sara, som tog livet av sig i oktober 2008. Hon var inlagd på psyk just för att hon var självmordsbenägen, men trots detta lyckades hon ta sitt liv PÅ avdelningen. Jag saknar henne enormt mycket. Kan du få någon information? Kommer vi att träffas i något mer liv? Hur har hon det nu? Hur blev hon bemött på andra sidan (hon hade ju tagit livet av sig). Kan jag träffa henne på något sätt? I drömmar? Det känns som att hon har kommit till mig i mina drömmar några gånger. Stämmer detta eller var det bara inbildning? Tack på förhand! Kram! /Anna

Hej Anna! När någon tar sitt eget liv blir det lätt förvirring på andra sidan. Hon har det bra och hon blev väl bemött på andra sidan. Om ni kommer att vara tillsammans i något annat liv kan jag inte svara på då det är upp till er när ni är på andra sidan. Hon kommer till dig i dina drömmar så försök lyssna på vad hon vill säga dig-inget negativt. Hon vet att du saknar henne. Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *