min vän

Min vän dog snabbt och hastigt i somras. Jag undrar om hon har det bra nu? Hon körde ihjäl sig efter en fest, och hennes föräldrar skyller allt på en annan kompis! Har hon varit och hälsat på mig? Jag känner inte av henne. Sen undrar jag om en annan kompis, han dog tidigt i höstas av en överdos. Har dom gått över till andra sidan? Kommer dom och hälsar på, här på jorden ibland?

Hej! Jag får in en relativt ung kvinna och en ung man och vad jag förstår är det de två du söker. De har gått över men det har varit konflikter då de inte ville gå över då de inte förstod att det var dax. Din väninna visar att skulden inte kan läggas på vännen då vännen lider som hennes föräldrar och att förlåta och gå vidare är det bästa. Den yngre mannen gick över ganska snabbt men han ångrar vad han gjort. Nu har de det bra bägge två och de kommer att hälsa på när de känner att de är redo men när kan jag inte säga. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *