Mina älskade katter! – Fråga besvarad 2014-04-10

Hej EeWeeM.

Jag brukar känna att jag får osynligt sällskap i min säng i bland.Har känt det i många år och jag tycker det känns som om det är någon av mina älskade katter som är på andra sidan?
Har tyvärr lite svårt att känna vem det är av dem men jag hoppas på ett svar av dig. Blir lika glad varje gång jag får sällskap för jag hoppas att det betyder att de har det bra och att de saknar mig lika mycket som jag saknar dem och längtar tills vi ses igen.
Och det bästa av allt är att de kan samsas med min nuvarande lilla Tjtj som ligger hos mig i stort sett varje kväll tills jag somnat.

Hoppas du kan hjälpa mig, tack på förhand.

Kramiss 🙂

★ Fråga besvarad 2014-04-10

Hej!

Jag kan uppfatta spåren av två katter som lämnar energi avtryck efter sig och har lämnat en del av sin själ kvar hos dig, därför att de trivdes så mycket att leva och bo med dig. Det jag kan uppfatta känns som en katt som är lite små rund om magen 😉 och har en gul skimrande päls med lite gyllene bruna ränder på ryggen och lite brun begie gul på magen. Det känns som en hane men jag har svårt att avgöra könet. Denna katt kan lämna lukten av katturin efter sig och doften av  sötaktig blöt päls  som luktar frisk luft och regn dagg och det är denna katt som brukar hoppa upp i din säng eller lägga sig på en stol eller en fåtölj som har en mjukare kudde som sittstöd. Denna katt känns som en katt som tyckte om att sova och han tog sig gärna en tupplur på en fönsterbräda i ett köksfönster?…lite osäker här…då jag trots allt “spolar tillbaka ett band med avtryck och minnen  i tiden” så det kan bli lite svårt för mig att veta hur jag ska tolka vissa saker och speciellt om det då är avlidna djur som jag observerar.

Den andra katten känns som en hona som är lite mindre och vit eller mer mjölkvit päls och några brunaktiga färger fläckvis och hon är en sån där katt med babymjuk päls. Du vet…en del katter har mer sträv päls men denna katt hade väldigt mjuk päls som liksom aldrig tovade sig utan alltid glänste och såg fin ut. Denna katt känns som en liten fröken katt och en katt som var medveten om sin päls 😉 och hon gillade sig själv och livet som katt och hon gillade att bli borstad i sin päls men bara när hon själv ville. Och hon gillade att se rörelser på tv rutan. Och hon gillade att studera vatten krans vatten från diskhon. Denna katt kan jag inte se hoppa upp i din säng men den finns kvar i sina energier i din lägenhet och jag tolkar det som att det är en avliden katthona men…jag måste säja att jag är inte 100% säker att detta är en död katt jag ser. Den vita 🙂 I bland känns det som den lever men i nästa stund känns det som ett litet kattspöke. Mycket verkligt.

Sedan ser jag undulater som verka ha funnits där du bor och haft ett eget rum men det känns som kanske…tja…20 år bakåt…svårt att avgöra. Jag kan se dem och jag kan höra deras kvitter.

Och så har du besök av en liten liten hund. Jag vet inte vad detta är för ras men den är liten och har en gyllenbrun rufsig päls och jag uppfattar denna hund som en hund ande men…samma här…jag är lite osäker på vad jag fångar upp. Men jag måste säja att jag tycker mycket om den atmosfär som är i ditt hem. Det känns som du har gjort något positivt hemma som har skapat en förändring och allt känns mycket bättre och det är som att luften blivit lättare att andas och friskare luft inomhus.

Lättare energier.Så vad du än har gjort så fortsätt med det för det är bra för dig och dina katter…både de levande och dina  katt ande vänner 😉 Jag hoppas detta hjälpte dig lite att veta vilka katter och andra djur som du har hemma hos dig och som du kan uppfatta närvaro energi av.

Ta hand om dig! ♥

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *