Vill de ha min uppmärksamhet?

Klockan var ca. 02:00 i natt och jag skulle gå på toa, när jag skulle gå ut där ifrån så kollade jag mot vår “korridor” och kände mig så äckligt iaktagen, fick världens obehagligaste känsla och bara sprang in till rummet. Väl inne i rummet så började jag må jätte dåligt, helt plötsligt. Den där känslan fortsatte, att någon var inne på mitt rum och iaktog mig. Svårt att förklara den känslan, men rädd som ett as var jag. Pratade i telefon samtidigt med en vän till mig och h*n sa att jag skulle le, då skulle rädslan försvinna. Vilket hjälpte för stunden. 15min efter så började det igen, mådde skit dåligt och började gråta. Helt utan anledning. Kände mig rädd och ovälkommen i mitt egna hem.

Efter ett tag så försvann det, mina känslor försvan och det kändes “fridfult” på mitt rum. Runt 3 tiden så fick jag ont i huvudet och det hördes som att det var jätte många inne på mitt rum. Tänk er att man sitter på ett café och alla mummlar, sådant ljud var det inne på mitt rum. Efter ett tag så kollade jag bak och då slutade det. Det blev helt knäpptyst inne på mitt rum. Sen blev det helt lugnt inne på mitt rum tills jag skulle gå och lägga mig vid halv 5 tiden. Min katt kom in på mitt rum så jag hade dörren på klänt och helt plötsligt så får jag känslan av att någon står och kollar på mig vid dörren, så drar min blick dit och samtidigt som jag gör det så hör jag 4 springsteg precis utanför min dörr som bara försvinner.

Försöker någon ta kontakt med mig? Vill någon ha min uppmärksamhet? Hmm…

Ett svar på ”Vill de ha min uppmärksamhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *