Mina älskade katter!

Jag har undrat många gånger hur det är med mina bortgågna katter. Den sista gick bort för snart tre år sedan,bl.a en röd underbar hittekatt…jag saknar dom alla så vansinnigt mycket! Och hur mår den äldsta katten jag har nu, hon blir 16 i sommar, om hon lever så länge, vilket jag naturligtvis hoppas på, älskar henne så mycket!Kan du säga hur dom 5 mådde när dok gick bort, jag har så dåligt samvete eftersom jag inte var med när två av dom gick över.. Mvh Eva

Hej Eva! Dina katter mår bra och de ser till dig då och då! De fick leva lyckliga ända till slutet och det är din förtjänst! Jag spår inte om död för djur men hon mår så bra och tänk inte på vad som komma skall då det är oundvikligt utan njut av henne när hon lever! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *