MINA BARN

Hej, Jag känner mej lite vilsen i mina val just nu. Gjorde jag rätt eller blir det helt fel.Har två barn 13,15 år. Det har varit stor turbulens med en massa frigörelse hos båda barnen det sista halvåret, lite av naturliga skäl eftersom det är tonåringar. Har varit skild från deras pappa i 9 år nu. Barnen har alltid bott hos mej men nu känns det som om pappan måste ta mer ansvar. Gjorde jag rätt i att mer eller mindre tvinga min son att flytta till sin pappa.?

Hej! Nej, du gjorde inte fel så sluta tänka negativa tankar om dig själv! Du har gjort många uppoffringar i ditt liv och alltid tagit det stora och tunga ansvaret så nu är det sonens fars tur att göra detsamma! Du har gjort rätt!:) Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *