Mina egna val..!!!

Halloj där igen!! Märkte inte att ni svarat på mina frågor fr den 27/9-och 28/9. Och på någon av frågorna skrev ni att jag måste göra mina val. Jag känner redan nu att jag gör val.Känns som att "om jag tex vill se/höra andar så gör jag det".Efter ett tag och det känns att om jag tex att om jag vill bli arg så blir jag arg och om jag vill vara glad så är jag det.Känns som jag bestämmer det själv? Att det inte är okontrollerat.Känns som jag har en sorts förmåga men att jag behöver utveckla den.Vet inte om det är så. Men tack för en bra sida.. Hälsn Jimmy,..;)

Hej Jimmy! Med egna val så menar jag delvis det du berättar men framförallt är det viktigt för dig att bestämma om du intresserad av ljusa energier,mörka eller grå eller om du pendlar emellan och inte kan bestämma dig eller om du väljer att välja senare i livet.Vilka energier vill du ha omkring dig. Detta är mer för din egen skull eftersom du uppenbarligen har så lätt för att dra till dig andar och energier som du passerar. När du har positiva ljusa energier omkring dig är du lugn och allt flyter på och du kan kontrollera ditt humör,sinnes stämmning osv men har du dragit på dig negativa energier och andar har du tex svårt att kontrollera hummör och blir stressad och sover dåligt osv. Jag vill bara poängtera vikten av att vara tydlig och sätta gränser för sig själv och gentemot andevärlden!.Och sedan att man håller sig till det och inte ändrar sig fram och tillbaka. Men jag tror du fixar detta! Kul att du uppskattar våran sida och är det ngt mer du undrar över är det bara att fråga! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *