mitt döda syskon

Hejsan! När jag var liten och mamma var gravid med min lillasyster så visste hon inte att det var tvillingar, och hon fick reda på det försent. Hon åkte till sjukhuset efter blödningar och där visade det sig att det var tvillingar och att bara en överlevt, alltså min lillasyster som lever och är frisk idag. Ibland säger vi att min lillebror som kom efter min syster är tvillingen som dog. Kan det vara så? Och om inte vart är tvillingen nu? Skulle vara kul att veta.

Hej! Detta är en svår sak att ta upp och reda ut! Han kommer att återfödas- om han inte redan har gjort det- men ni kommer inte att träffas. Det var inte meningen att de skulle bli tvillingar. Hoppas du är nöjd med svaret! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *