Mitt rum och dörrklockan

Jag och en kompis var ensama hemma hos mig. min mamma jobbade natt, vi satt i vardagsrummet och "chilla" plötsligt hör vi ett svagt ring på dörren vi kollar men ingen där.. Vi springer återigen in till vardagsrummet (lite rädda) sätter oss i mammas stora dubbelsäng pratar lite. Sen ska min kompis in in i rummet brevid (mitt sovrum) för att hämta "accesoaren" då hon ropar på mig Julia!? kom fort! jag kommer snabbt till rummet jag ville inte gå ensam genom hallen. Luften i rummet är plötsligt mkt tung och det blir jobbigt att andas (men luften bara en stun tidigare hade varit mkt klar och frisk). Vi kännde oss "iakttagna" en mkt obehaglig känsla lågg på lur. Vi gick snabbare ut ur rummet bestämmer oss för att vänta en liten stund. Men då hör vi ännu en svag ringning på dörren, men ingen där vi går in i mitt rum för ett nytt försök. Men mitt på mitt bord står en ganska stor avlång burk (som en papperskorg) plötsligt faller "den" ner mot golvet i en hastig smäll. Vi blir klart rädda och träder inte in i rummet under resten av kvällen….. vi/jag har hört plingningar/knackningar felr tillfällen men ingen där……. har någon en egen teorri vad som hänt? jag lovar mystiska saker i mitt rum har hänt men jag tror till 100 % att mitt rum är hemsökt husen där jag bor är mkt gammla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *