mitt tidigare liv.

Hej jag undrar en sak som jag tycker är intressant. Kan du se vad mitt tidiga liv va. Nu är jag väldig blyg va jag det innan också? Sen undrar jag också, när jag va mindre så drömde jag att det var en tjej som satt neranför min säng. Men samtidigt känns det som det inte va en dröm, jag drömde det i 1 vecka ungefär alla nätter, Kan du se om det va någon dröm? 🙂 Väldig tacksam för svar.

Hej! Flickan är någon du levde tillsammans med under ett tidigare liv. Ni lovade varandra att alltid finnas till för varandra men sjukdom gjorde att ni kom ifrån varandra. Ni var syskon och din syster fick tuberkolos-tror jag det är- och skickades till ett hälsohem där hon senare gick bort. Ni sågs inte innan hon gick vidare. Du var inte blyg i det livet, tvärtom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *