Mitt tidigare liv

Hej! Jag skulle gärna vilja veta om mitt tidigare liv. Jag är en glad och sansad tjej med humöret oftast på topp, är 15 år. Har guldbrunt hår och klara blåa ögon, är ganska lång. Min barndom har varit bra, helt normal. Det är några händelser jag har upplevt som jag undrar om de kan ha med tidigare liv att göra. Jag var på klassresa till Polen, Auschwitz, i koncentrationslägrena förra året. Vi fick gå guidad tur runt om, och fick höra en hel del hemska historier. När vi kom till rummet där judarna hade avlidit, blev det vitt för ögonen. Allting hade hela tiden varit obehagligt, men jag hade kunnat lugna mig. Hur som helst, allt blev vitt. Jag fick andnöd, och hörde skrik i mitt huvud. Det var som en gammal filmremsa spelades upp framför ögonen, och jag kände en otrolig rädsla och sorg. Allting hände väldigt snabbt, men det var otroligt känslosamt. Jag har även haft sedan liten, en väldig fobi för gasmasker. Kan detta ha något med mitt tidigare liv att göra? Tack på förhand!

Hej! Det du såg var känslor som finns kvar på detta koncentrationlägret och det känns som om du varit där när du var en liten flicka. Känns som om du hade en tvilling i lägret. Ni dog unga av experiment mm- såg det som en befrielse. Gasmasken kan komma härifrån men inte säker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *