Mitt tidigare liv

Hej! först vill jag tacka för alla bra svar jag fått på mina tidigare frågor. Sen undrar jag lite på det här med reincarnation och du nämnde tidigare att jag skulle ha varit ett barn på 1900-talet men jag undrar om jag levt senare eller tidigare också och hur man skulle kunna ta reda på det. Tack på förhand! – ingrid

Hej Ingrid! Du kan meditera för att se ev tidigare liv och ofta visas pusselbitar som du får sätta ihop så när du mediterar nästa gång gå in för att se tidigare liv och skriv ner allt du kommer ihåg. Gör detta då och då när du känner för det och snart får du svar och info. Du kan åxo drömma om det och då ber du om fakta från tidigare liv men bli inte besviken om det inte sker med en gång då det kan ta lite tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *