Mitt tidigare liv – Fråga besvarad 2014-09-26

Jag undrar vilka och vad för liv jag haft innan detta? vart bodde jag då? hur dog jag?

Tacksam om du svarar på dom frågan 😉 Markus

★  Fråga besvarad 2014-09-26
     Insänd 2013-08-14

Hej Markus!
Jag hittade din insända fråga bland de obesvarade frågorna för Augusti 2013 och jag känner att energin i ditt mejl har försvagats så pass att det är svårt att tona in på dig och ge dig ett bra och fördjupande svar på en fråga om tidigare liv även om jag ska försöka att svara med information från vad din egna själ talar om för mig och ger som energi symboler.

Det första jag kan uppfatta från din själ är information om ett liv på havet som sjöman och möjligen att du också var kapten på ett större fartyg. Jag kan känna vibrationer och frekvenser från din själ som sjunger om hav,salt vatten, stormar på öppet hav. Jag kan också få symboler,bilder och information om svåra tider och om sjukdomar på fartyget med svält och skörbjugg och det var också den sjukdomen som avslutade ditt liv som sjöman /kapten. Havet är något som din själ speglar till mig om och om igen och din själ verkar ha en längtan till hav, öppna hav och koraller, färgglada rev och delfiner som följer efter båten.
Allt detta är sjunger din själ och berättar för mig o form av energi, toner,mönster och symboler.
Havet har varit en gemensam nämnare för många av dina liv.

Du får lyssna till dina drömmar och din själ och känna om detta är något som du känner igen 🙂

 

If you are searching
            for the absolute truth
              and believe only the things
                    you can see and touch,
                         stop wandering,
                                                                                 …         just close your eyes and look within!!  ~
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *