Ser jag spöken eller andar? – Fråga besvarad 2014-09-26

Hej!

Jag har under längre tid vart rädd för spöken och andar ( är fortfarande rädd för andar) varje gång jag ska sova och det är mörkt eller vart jag än är när den är lite mörkt ser jag typ luften bilda sig till kroppar den är väldigt läskigt så blundar alltid för är bara tio sen så en gång när jag sov över hos min bästis så helt plötsligt säger hon Hannah har du känt va kallt det är här och mycket riktigt är det nån där !!!!!

Vilka är det ? vad vill dom? Är dom inbillning eller vad vet inte!!! och inte för att va elak men på min dator är spök kamrera bilder!

★ Fråga besvarad 2014-09-26
     Insänd 2013-08-14

Hej!
Hej Hanna!
Jag hittade din insända fråga bland de obesvarade frågorna från Augusti 2013 och jag hoppas att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt även om jag känner att det blir lite svårare att tona in på din energi som finns i mejlet då det är över ett år sedan du sände in frågan till frågespalten och mitt svar blir inte lika direkt och tydligt som det hade kunnat bli om jag haft ett nytt mejl från dig. Men jag hoppas det ska gå ändå. 🙂
Jag kan känna att det inte finns något övernaturligt  som du behöver oroa dig för.

Jag kan uppfatta att du alltid tyckt att mörker är lite obehagligt och ända sedan du var riktigt liten så har du inte tyckt om helt släckta rum utan vill gärna att det ska finnas någon natt lampa som alltid är tänd om du tillexempel behöver gå på toaletten mitt i natten. Jag kan känna att din rädsla har mer med mörker rädsla att göra och egentligen har den rädslan inte så mycket alls att göra med varken spöken eller övernaturligt.

Jag hittade en ganska bra artikel om mörkerrädsla “Hur botar man mörker rädsla”
i tidningen Må Bra som jag kopierar länken till:
http://experterna.mabra.com/hur-botar-man-morkradsla/

Jag känner att genom att göra dig medveten om att det är mörker rädsla jag kan uppfatta från dig så hoppas jag att det hjälper dig att se saker som det är och att din rädsla för “skuggor och övernaturligt ” inte alls behöver vara som det .
Även fullvuxna lider av mörker rädsla så detta är vanligare än vi tror eller pratar om.
Ta hand om dig och hoppas det hjälpte dig lite med nya tankar kring vad det är du upplever och varför.

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *