Moras gamla knivfabrik

I knivfabriken i färnärs så såg jag människor i fönsterna och när jag gick in knackade i tacket upp på vinden och man kände hela tiden att man inte va ensam i huset jag och några kompisar va där inne för vi hade hört att det spöka där så vi gick dit när vi kom dit såg jag inget eller kände när jag kom in i huset kändes det som om folk fortfarande jobbade i kniv fabriken när jag gick därifrån såg jag en gammal gubbe i ett utav fönsterna och det va inte en fin upplevelse och det är inte första gången jag ser spöken eller andar har sätt dom hela mitt liv jag har sätt min mormor flera gången och hon gick bort för snart 4 år sen. Det va allt för mig ses när jag har besökt fler platser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *