morfar som betyder mycket

Hej evy ! jag skulle jätte gärna vilja veta hur min morfar har det där uppe och om han är och hälsar på ibland, och om han gör det gör han något speciellt för att få kontakt. Min morfar fick hjärnblödning och bröt ihop utanför huset en dag, han dog för cirka 2-3 år sen. han var en väldigt lång man med mycket skägg och glasögon. det var även han som gjorde så att jag blev adopterad från ett helvete i lettland när jag var 8a år. hoppas att du svarar! Ha det bra

Hej! jag ser en man, lång, och glasögon med tjocka bågar, rosiga kinder. Det ser ut som ett fotografi. Han mår bra och tittar till dig ofta men han visar inga speciella tecken på sin närvaro. Han kramar om dig och säger att du alltid finns i hans hjärta. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *