Mörk skugga

Hej! Jag undrar om andar/spöken kan följa en familj även fast de flyttar flera gånger. Min ena dotter känner av någonting som hon beskriver som en mörk skugga som följer efter min andra dotter. Det rycker i dörrhandtag och så. När min andra dotter sov hos sin kompis upplevde han samma sak. Han visste inte av vad min ena dotter hade sagt om det hela. Är det något att oroa sig för, hur går man tillväga för att få bort/bli av med detta som stör mina döttrar. mvh Roger

Hej Roger! Visst kan andar följa någon som är på jorden. Det ni kan börja med är att rena ert hem och er själva. Ni ser allt i vitt och lägger skydd runt er själva. Vill ni ha hjälp maila mig och jag skickar dokument där ni får hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *