Musik – Fråga besvarad 2015-02-05

Hej!
Jag tackar för svaret jag fick angående  jobb i butik! Det är verkligen min dröm att bli butiksägare. 😀
Jag har en till fråga angående  jobb. Jag har fått ett jobberbjudande i sommar, jag ska sjunga på allsången. Det ska bli så himla kul!!
Musik är något jag har hållit på med i alla år. Att uppträda är något utav det bästa jag vet. Jag har fått många möjligheter att vara med i både radio och tv. Jätte kul verkligen!

Jag undrar nu, i sommar. Kommer jag att bli mer uppmärksammad?

Kommer jag kanske få mer erbjudanden?

Jag tänker kämpa hårt!

Med vänliga hälsningar Hanna.H

Fråga besvarad 2015-02-05

 

Hej Hanna!

Ja jag kan känna från den energin som du förmedlar att du är en målmedveten person som kan arbeta hårt för att nå dina mål i livet. Om du vill bli butiks ägare så kommer du inom några år att arbeta som en butiksägare. Jag kan känna samma målmedvetenhet i din energi när det gäller alla intresseområden som du brinner för och jag kan uppfatta samma intensiva målmedvetenhet när det gäller ditt “liv vid sidan om som artist”.

Din energi berättar en hel del. Är du medveten om att du har  delat upp dig i två liv i ett liv ? Det är som två personer i en som tittar åt två olika håll. Rygg mot rygg. Men båda är du.  Det ena jaget av dig har full fokus på det vi kan kalla ditt vardagsliv och det arbete du vill ha för att kunna försörja dig i framtiden och sedan har vi det andra  jaget som står rygg mot rygg med dig och som har full fokus på livet som är artisten Hanna.
Min fråga till dig måste bli om du har tänkt på att du på att du delat upp dig själv på detta vis ? Du behöver förena dessa två delar av dig men samtidigt behöver du lära dig bli tydlig med vilken del av dig som sänder ut energi.
Det kan vara bra om du är medveten om det när du planerar för din egen framtid och sätter upp mål och när du hamnar i återvändsgränder och undrar varför ” det inte gick som du ville eller tänkte”… Det är viktigt att du är medveten om detta så du använder “rätt sida av dig själv” när du ska sända ut energi eller försöka manifestera dina drömmar och sätta upp dina mål. 
Därför att den som möter din energi kan höra vad du säjer och de kan läsa dina meriter men… de kan också omedvetet eller undermedvetet uppfatta denna delning  mellan “Artisten Hanna” och “Vardags Hanna ” vilket får dem att ge respons du kanske inte förstår varför de kanske plötsligt ändrade sig efter att ha sagt “Ja” tex.
Jag skriver detta till dig därför att jag tror att du kommer förstå vad jag menar.

Faktiskt . Bara det att du har inte tänkt på det sättet som jag nu förklarar  till dig  :).
Om du vill arbeta inom butiks branschen och söker jobb som “Vardags Hanna” …. tänk då på fokus… och sänd rätt energi i mötet med den som ska anställa dig.
Om du vill ha uppdrag som “Artisten Hanna” måste du agera ,tänka,andas och fokusera som en artist.
När du lär dig behärska detta med att rikta din energi rätt så kommer du att lyckas inom båda områdena… både som artist och inom jobb sökande inom andra områden.
=
Energi fokus!
Vilken del av Hanna fokuserar energin “Artisten Hanna ” eller “Vardags Hanna” ?
Hur fokuserar du din energi och målmedvetenhet?

Förstår du om jag skriver såhär : Artisten Hanna kan inte söka butiksjobb och vardags Hanna kan inte söka artist jobb.
Kan och kan … men… den energin du sänder ut förvirrar den som ska anställa dig eller ger dig uppdrag 😉

Jag skriver allt detta till dig för att jag känner att du kan förstå detta och att en pusselbit kan komma att falla på plats inom dig av det jag skriver.
Så som svar på din fråga : Ja… om du förstår detta med hur din energi fungerar i möte med andra människor så kan du bli precis vad du vill och dra till dig arbete som du önskar och då kan du få den uppmärksamhet du önskar även som artist. Det finns inget som hindrar dig mer än…du själv.
Det är vad jag kan uppfatta kring dig och när du ska göra livsval.

Jag tror du skulle ha stor nytta av att fördjupa dig i ämnet mental fokusering och “lära dig att rikta din energi medvetet” genom mental fokusering.

Ta hand om dig! ♥

~♥ ~

”Framtiden händer inte
Den skapas”
-A.D

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *