Hjläääp Insänd fråga till Spökwebben 2015-02-05

Hej ser skuggor och har mkt obehaglig närvaro här hemma hos mig det blev värre när min Lilla syster flyttade in hjälp vet inte vad jag ska göra?

Insänd fråga till Spökwebben  2015-02-05

Hej !

Hm. Jag läser din insända fråga till spökwebben men det enda jag får upp i mitt huvud är en bild jag sett som föreställer två syskon som står vid en garage uppfart och ska säja äpple saft till förbi passerande… och stora systern har satt en skylt på sin lille bror att hon vill sälja honom… medan lille bror har en skylt att han älskar sin stora syster, som vill sälja honom.

Jag har absolut ingen aning om varför denna lite gulliga men samtidigt sorgliga och komiska bild kommer upp i mitt huvud när jag läser din insända fråga.
Och bara det.
Jag tycker jag får alldeles för lite information av dig för att förstå vad det är du vill med din fråga och jag får inget sammanhang mellan “skuggor, obehaglig närvaro ” och sedan kopplingen du gör till din lilla syster.
Om du seriöst känner att detta är ett “problem” så vore det trevligt om du kunde förklara lite mer och kanske också avsluta med ett namn som avsändare? Bara för trevlighetens skull… kanske… ♥

Kan tillägga till andra som läser detta inlägg :
Det är nämligen så att många som sänder in frågor till spökwebben väldigt sällan ens skriver ett namn som avsändare vilket jag tycker borde vara en självklarhet mest för trevlighetens skull.
Och oftast får jag väldigt lite information för att svara på en fråga.
Någon stans måste jag dra en gräns och här drar jag den.
Vill den som skickar in en fråga ha ett seriöst svar så är det minsta jag kan begära är ett namn som avsändare ( även påhittat går bra) och vill man ha utförliga seriösa svar så behövs frågor med seriöst innehåll mer än en rad.
Jag känner energin bakom frågan och från den som sänt frågan och det spelar ingen roll om det är en ung person eller äldre person Jag kan uppfatta energin och om viktigast av allt… Jag kan känna genom din energi om frågan är seriöst ställd eller inte.

Bara skriver det…

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *