Mycket att läsa om många spökliga saker!!

Jag är bara 19 år och har varit med om en hel del ruggiga grejer så hoppas ni gillar att läsa mycket och detaljerat. 😉 Kan börja med att jag har ALDRIG varit troende på andar under tiden när jag var liten eftersom min mamma alltid sa "Det ena spöket tar aldrig det andra" och jag trode på det tills jag blev äldre. Det Första som hände som fick mej att tänka på saken om dom verklien finns var när jag, min mamma och min lillebror bodde på en gammal släktings gård. Det var vinter och jag hade rummer längst in i huset och för att kunna komma till det fönstret va man tvungen o passera en snödriva som var minst 1 m hög. En morgon när jag skulle gå ut ur rummet och börja äta frukost hörde jag en klar knackning på rutan, men rullgardinen var nerdragen så jag såg inte vem som knackat och vågade inte rulla upp utan sprang ut till min mamma och lådsades som ingenting och sa då till mej själv att detta bara var en inbillning. Min mamma har alltid velat skydda mej och ibland gör hon de på rent ut sagt KORKADE sätt! hon höll undan saker från mej för att inte skrämma mej när vi bodde i detta huset just för att jag ofta fick vara hemma själv. En natt när då denna släktingen till oss, Han som en gång bott i huset, en natt så dog han ca 4-5 tiden på morgonen och då hade vi två hundar en rätt gammal Pappilon och en valp som var en cockerspaniel, båda hundarna va lugna och gjorde ALDRIG i från sej något ljud om det inte var något riktigt allvarligt. Just denna natten blir vår äldsta hund rosenrasande och börjar skälla vid 4-5 tiden på morgonen så min mamma trode dom behövde gå ut. När hundarna väl kommer ut börjar dom vakta, resa ragg, morra och skälla. det hände aldrig igen. några veckor efter det höll vår familj på att brinna inne. Min mamma och jag är väldigt svara för tända ljus och hon hade tänt två långa ljus i två liknande glasljusstakar men hon somnar och vaknar en bra stund senare. Då brinner det i ljusstakarna, i bordet och det e sekunder till att det brinner i mattan, och ni vet, Det är inte branden vi dör av, utan röken. Det lustiga är att min mamma vaknar när rummet e så fyllt av rök så hon ser inte andra sidan av rummet. Inte så ruggigt tänker ni nu va? Men detta var bara precis början av det hela;) Mitt liv har varit mycket upp och ner, hittat på en del skit och stuckit ibland. Men det som nog hänt oftast i mitt liv det är att flytta. Efter vi bott i detta huset så flyttade min mamma ihop med sin före-detta. och det är i detta huset mitt liv ändrades totalt! När vi flytta dit gjorde min mamma sin magopperation, så jag fick vara själv med min dåvarnde styvpappa och min lillebror. En dag när jag varit uppe och ätit så när jag kom ner i källaren till mitt rum så var ALLA usb sladdar i min data utdragna, det var mååånga nätter då jag chattade med vänner och det slutade alltid med att dom antingen skrev " OMG DU HAR EN VIT HAND PÅ DIN AXEL!!!!!!" Eller också " Är du verkligen själv? jag skulle kunna svära på att jag såg någon gå förbi bakom dej." Och just nu vid denna tiden visste jag inte om jag trode på det eller inte. Men det ändrades väldigt väldigt snart! Jag bestämde mej efter att i många kvällar känt att någon tittar på mej men det var BARA på mitt rum. hur som jag bestämde mej för att ta dit en kompis utan att berätta för henne vad jag upplevt för jag visste att hon var hyperkänslig mot andar. Vi spenderade kvällen med att plugga lite sen kolla på "Huset Som Gud Glömde" sen somnade. Dagen efter när vi skulle hoppa på bussen mot skolan så säger min tjejkompis " jag vill inte vara otrevlig eller någonting sånt men jag vill nog inte åka tillbaka till de huset igen!" och jag frågade ju självklart varför. "Någon har rört mej hela hela tiden jag har varit hos dej!". jag köpte de och förstod då att jag inte längre var själv i mitt lilla källar rum. Inte jätte lång tid efter det så var det en sen kväll klockan måste varit närmare 12-1 och kände mej inte speciellt trött, jag hade en spegel hängandes på min dator skärm (en stationär skärm då) Jag hade tagit bort mitt smink eller något och struntet i att ta ner den, bakom mej sår där ett stort solarium som är typ 1m brett och 2 högt, Jag råkar av en slump titta i speglen snabbt och jag ser en flicka stå vid solariumet. jag försökte slå bort det men det var rätt svårt så jag bestämde mej för att gå o lägga mej och försökte övertala mej själv att det var bara inbillnig. När jag då lagt mej i sängen och släckt i rummet så hör jag en flickas röst säga "Mamma! Mamma kom o lek med mej Maaammaaaa!" flickan jag såg i speglen kommer jag ihåg som om det var i går. Hon var mellan 8-10 år, normal lång, långt svart hår det var lite smått krulligt uppe i och lite rakare i topparna och hon hade en vit klänning på sej det på minde om en sjukhus dress. Hönni mina kära vänner det blir väldigt långt om jag ska dra ALLT i detta inlättet så tror jag skrivet resten i ett nytt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *