mysko ande

Min svärfar låg i vår sons rum när han plötsligt ser en mäninsklig figur klättra på vår vägg. Han sa tyst att den inte skulle vara här och plötsligt försvann den genom väggen. Vem det är vet han inte ej, och inte heller vilka de andar som vandrar i vår lägenhet är. Har själv sett en äldre dam och herre i vår lägenhet och herren har gamla träskor. Jag har även sett en liten flicka i rosa kläning med spets på. Hon var ljushårig och mager och hon stod vid min säng jag hörde henne tydligt kalla mig mamma. Ändå har jag bara en son och är 27 år. Vem det är vet jag inte, men söt var hon. Har även hört en baby som gråter inne i vadagsrummet och när jag gick ut dit såg jag en gammal banvangn med en liten baby i. Men sen bara försvann den när jag gick närmre. Konstigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *