Mystiska saker händer..

HEj har skrivit till er tidigare om att de hände konstiga saker i min lägenhet. Började med att vi hittade ett gammalt sönderslitet nattlinne och sedan dök de upp märkliga skaer i längenheten både här och där:(… Blev sedan lungt och inget mer hände. Just nu är vi evakuerade till en tillfällig bostad och har bott i den sedan Januari pga stamrenovering.. OCh nu har återigen mystiska saker börjat hända.. Till och börja med så har en mobiltelefon mystiskt försvunnit i lägenheten som jag inte använde längre då jag köpte mig en ny. Och den har ännu inte komma till rätta. Och idag kommer min yngsta dotter på 7 år med en babymössa i handen och frågar vad den kommer ifrån. Den ligger dessutom i min 14 åriga sons rum. OCh de kan jag säja med 100% säkerhet att vår är den INTE:) då jag inte ens har några små bäbisar längre.. Min yngsta är 7 år och då vi dessutom bara fick ta med en liten del prylar från vår egna bostad kan jag med säkerhet säja att vi inte tagit med några bebiskläder, eller dockläder heller för den delen. Och inga småbarn har heller varit här. Vad är de som händer och vad är de som pågår kring vår familj??? Min äldsta dotter på 18 år har länge talat om att hon så gärna vill skaffa barn. Är detta ett teckan?:)

Hej! Ni har mycket aktivitet i ert hem och jag skulle rekommendera att ni först och främst renar ert hem och er! Skriv till min mail och jag kan skicka dokument till er där ni får hjälp med detta om ni behöver hjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *