Mystiskt försvunnen telefon

Hej! Jag har verkligen panik..min jobbtelefon försvann i lördags natt när jag sov över hos en kompis i henne villa. Jag skickade ett sms från telefonen 01.40. Mannen i huset kom hem 03.00. Jag vaknade vid 05 och då var telefonen borta!! Vi har letat genom hela huset men ej hittat den. Ganska orealistiskt att tro att ngn gått in i huset när jag låg där med tvn på för att bara ta den telefonen när det fanns kameror o dylikt i samma rum. Jag har försökt få svar av andra som kan hitta borttappade saker men de ser INGENTING. Vad betyder detta?? Jag o husets ägare håller på bli galna!! Ps det var en Iphone.. Du är mitt sista hopp! Hjälp!

Hej! Har du hittat Iphonen? Om inte hör av dig igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *