Någon i huset?

Hej Eva-Lena! Haha de blir mycket frågor av mig nu känner jag haha! 1. Är det någon hemma hos mig? När jag var ensam hemma pratade jag med min moster i telefonen och då sätter plötsligt damsugaren igång. När jag sa detta till mamma o pappa sa även pappa att de hänt honom. Idag så satte min tv på sig av sig själv jag hämtade något i mitt rum och när jag gick ut hörde jag att den satt igång men ingenn hade gjort det. Fråga 2. Mitt älskade ex får jag ju konstiga känslor om.. Han svänger skit mycket i sina känslir känner jag för vi kan ha kontakt o ibland bara ingnorerar han ALLT jag skriver. Men jag har ju haft tankar om att han tänker på mig och hade en att han låg i sin säng, tog sin mobil, skulle skriva ett sms, men han ändra sig och la sedan tillbaka mobilen. Ibland loggar han snabbt in på Facebook o då känns de som han kollar om jag är inne där. Senast idag hade jag den känslan. Han är på någon festival. Vet ej om de är inbillning men ja.. Måste ju fråga för jag blir tokig! Jag får ett hopp om han o mig igen så fort jag lyssnar på Hoffmaistro-Higwayman precis när de sjunger Will you ever love me again, Only time wil tell. Varför? ps. varför har du Marijona som namn på tarottv? Tack för din hjälp! Kramar Josefine

Hej Josefine! Ber om ursäkt för att svar har dröjt. Den som finns hos er är en släkting till er. Ibland gör hon saker och ting för att uppmärksamma er på någonting så nästa gång det händer fråga henne vad hon vill och acceptera svaret du får. Var står du och din kille nu? De som har ansvaret för tarottv-bla tv4- tyckte det var ett bra artistnamn och det är mitt mellannamn som jag tagit från min morfars mor. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *