Någon som ställde ner kassar

När jag vr liten, kanske ungefär 1-5 år, så satt jag i tvsoffan med min mamma och våran barnflicka. Vi hade det mysigt, när vi hörde någon som öppnade dörren, och ställde ner matkassar på golvet. Vi ropade hej, för vi trodde det var pappa, men när vi inte fick något svar, så gick mamma till ytterdörren för att kolla om pappa faktiskt hade kommit hem. Det hade han inte, och dörren var stängd. Någon stund senare kom pappa hem, och ställde ner matkassarna på golvet när han gick in. Så vem var det vi hörde innan. Jag minns inget av det här, men mamma har berättat det för mig. MvH, Jonatan

Hej Jonatan! Det finns ett speciellt namn för detta fenomen men jag kan inte komma ihåg det! Det var din pappas "ande" som kom innan han själv som en sort "förvarning".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *