Någon tittar på mig.

När jag är på mitt rum så känns det som om någon tittar på mig. men inte på nedre våningen. Jag tror att det är min farmor. kan det vara hon? och hur får man det att försvinna?

Hej Johanna! Visst kan det vara jobbit när man känner att man är iakttagen men inte ser något där.Om det är din farmor du tror besöker dig så borde du inte tycka det är obehagligt utan känna dig lugn och trygg över att hon vill vaka över dig. Eftersom du känner dig iakttagen på övervåningen och du känner att det är din farmors ande så kolla runt i ditt rum om du har något bland sakerna som du ärvt eller tillhör henne.Vill du vara ifred på övervåningen kan du helt sonika bära ner den saken till ett annat rum.Annars får du helt enkelt vänligt men bestämt be henne lämna dig ifred!"Jag har sett att du finns här men din närvaro får mig att bli obehaglig till mods så var vänlig att gå".Är det din farmor kommer hon höra dig då hennes syfte inte är att få dig att känna obehag.Hoppas svaret hjälper lite iallafall! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *