Någonting kom emot mig.

Hejsan. ska försöka förklara detta så gott jag kan. Jag var ute på sista promenaden med hunden så det var mörkt ute och inga gatljus p.g.a att vi bor på landet. När jag kommer till huset som ligger snett bakom vårat ser jag som en "prick" i blått och rött som kommer mot mig. den blir större ju närmare den kommer Trodde först att jag såg fel och att det var en av våra katter som kom men när jag stod still stannade också "pricken" upp för att sedan följa oss en bit. Sedan försvann den. Vad kan det varit var det bara mina ögon som spelade mig ett spratt eller var det någonting som ville följa med på promenad.

Hej! Det som du såg var en naturväsen. H*n ville bara se till att du kände dit trygg på din väg. Detta händer ofta även om du inte ser det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *