Något drog mig ner från min säng.

Hej! Jag heter Havin och jag är nu 15 år gammal (fyller 16 iår). Som ung var jag med om en händelse som nu har spökat i mina tankar tills nu. Jag var rätt så ung (6 år tror jag) och jag delade rum med min syster. Det fanns en glugg mellan väggen och min säng och det hände ofta att jag sov med min arm hängandes i gluggen. En natt vaknar jag kallsvettig av en dröm jag inte kom ihåg. När jag försöker dra upp min hand så känner jag hur min arm förlamas. Jag hade kunnat tro att det berodde på dålig blodtillförsel om inte jag känt en hand med ovanligt långa fingrar dra mig sakta ner. Chockad som jag var så kunde jag inte skrika. När min mor kom in till vårt rum som hon brukade göra så hade hela min arm ända upp till min axel hunnit komma ner i gluggen innan handen släppte taget. Min fråga är nu, vad var det för ting?

Hej! Behöver veta mer om bostaden för att kunna ev hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *